Søren Bøge Sørensen har 21+ års erfaring med headhunting til både nationale og internationale  virksomheder. Mere her.
 

 

 

Testimonials fra kunder

ESBEESHEADHUNTING vil løbende få kunder til at udtale sig om hvordan det opleves at arbejde sammen med os.
 
Kai Vittrup, tidl. EADS (del af Airbus Defence & Space): 
 
”Hurtig, præcis, direkte og hjælpsom”

Headhuntingvirksomheden ESBEESCONSULTING er ingen normal ”hovedjæger”. For Søren Bøge Sørensens HR kvalifikationer kan virkelig bruges, da han tænker utraditionelt og kreativt i forhold til at finde egnede kandidater til den enkelte stilling. Desuden er hans styrke hans væremåde og facon, som tilfører hele rekrutteringsprocessen og i høj grad samarbejdet stor værdi fra begyndelse til slutning.
 
Da vi stod i en situation, hvor vi skulle bruge tre specialister inden for meget kort tid, kontaktede jeg Søren Bøge Sørensen. Han fik opgaven med at finde de egnede kandidater. Inden for blot et par uger havde han fundet adskillige kandidater med de rette kvalifikationer, og vi fik helt klart de bedste.
 
Søren er hurtig, præcis, direkte og hjælpsom. Hele processen med at finde nye ressourcer til min afdeling har været yderst ukompliceret og enkel og jeg vil til enhver tid anbefale, at vi kontakter ESBEESCONSULTING i forbindelse med at finde nye medarbejdere igen.

Sådan udtrykker den danske Training Director, Kai Vittrup, i den private sikkerhedskoncern, EADS Cassidian Ltd., nu en del af Airbus Defence & Space, i Riyadh i Saudi-Arabien, erfaringerne med Søren Bøge Sørensen fra ESBEESCONSULTING.
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com