Headhunter/CEO Søren Bøge Sørensen

Søren Bøge Sørensen har mere end 19 års erfaring i at finde de rette kompetencer til vore kunder, som både er internationale koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder. Læs mere her.

Technical Sales Engineer - North of Sweden/Norway

HASCO Nordic søger en kompetent og erfaren Technical Sales Engineer til markederne Nordsverige og Norge. HASCO Nordic ønsker en person, der arbejder med plaststøbning enten som konstruktør, værktøjsmager eller plastmager. Du har indgående kendskab til branchen og du er vant til projektsalg. Du har endvidere indgående kendskab til værktøjer, værktøjsfremstilling og sprøjteprocessen samt endelig til polymeren.
 
Stillingen:
Positionen som Technical Sales Engineer placeres i ”Profitcenter Sales” og du arbejder selvstændigt i dit distrikt, som er Nordsverige (fra Göteborg/Stockholm op) og Norge. Du samarbejder med det øvrige salgsteam og de interne ordrebehandlere ligesom du kan få ekspertassistance på Hot Runners og de specielle løsninger, der her tilbydes.
Opgaverne vil bl.a. være følgende (ikke udtømmende):
 • Salg i distriktet
 • Sikre opnåelse af salgsmål og vækst i markederne
 • Service
 • Supportere kunder
 • Deltagelse i uddannelse i udlandet, rejser til messer o.a.
 
Kandidaten:

Du har i dag stor berøring med plastbranchen og kender til projektsalg. Du er vant til det lange, seje træk i bearbejdningen af kunder og kundemuligheder og kan holde dig selv psykisk på toppen på trods af spredningen i ordreindgangen. HASCO Nordic ønsker en person, der arbejder med plaststøbning enten som konstruktør, værktøjsmager eller plastmager. Du er vant til at arbejde hårdt og få noget fra hånden uden at det går ud over kvaliteten.

Du har indgående kendskab til branchen. Du har endvidere indgående kendskab til værktøjer, værktøjsfremstilling og sprøjteprocessen samt endelig til polymeren.

Du er sandsynligvis uddannet værktøjsmager, konstruktør, maskiningeniør, plastingeniør, produktionsteknolog eller plasttekniker eller du har på anden måde erhvervet dig denne dybdegående viden, som HASCO efterspørger. Ingeniøruddannelse er ingen betingelse.
Du bor i distriktet, hvilket sandsynligvis er Borås/Jönköping-området, søerne og nordpå.
Du er indstillet på og har en høj villighed til at rejse.

Det er vigtigt, at du:
 • Er salgsorienteret, tillidsskabende og relationsopbyggende
 • Er selvstændig og vedholdende
 • Er forhandlingsvant på alle niveauer og har situationsfornemmelse
 • Er faglig seriøs, kvalitetsbevidst og handlingsorienteret
 • Samarbejder og er teamspiller
 • Er god til at kommunikere

GAGE OG BENEFITS

HASCO tilbyder stor mulighed for at selvstændigt at udvikle jobbet og opnå succes. Du tilbydes fast en grundløn med tillæg af provision og bonus. Derudover fri bil, sundhedsforsikring og værktøjer.

TILTRÆDELSE
HASCO ønsker tiltrædelse hurtigst muligt men venter på den rette kandidat. Vi holder løbende interview.

Henvendelse:
Send dit CV mærket HN-TSENSN til headhunter Søren Bøge Sørensen, ESBEES HEADHUNTING, på cv@esbeesheadhunting.com eller ring for yderligere oplysninger på +45 2027 4666.

HASCO er etableret i år 1924 i Lüdenscheid og er i dag en verdensomspændende virksomhed med salgsafdelinger i 35 lande. HASCO leverer avancerede præcisionsstandard dele og tilbehør til sprøjtestøbeværktøjer og Hot Runners. Yderligere informationer findes på hjemmesiden www.hasco.com
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com