Søren Bøge Sørensen

Søren Bøge Sørensen leverer professionel Executive Headhunting med hjerte og hjerne, tilfører
Søren Bøge Sørensen - Headhunter
værdi til din proces og hjælper dig med at nå dine mål. 

Det handler om en vinders DNA og folks unikke kvalifikationer. Ved at agere i din verden og virksomhedens strategi med objektivitet og engagement, kan han sikre dig et kvalificeret beslutningsgrundlag som basis for din fremtidige vækst.

Han har mere end 21+ år hands-on erfaring i Executive Headhunting nationalt og internationalt.

Han har arbejdet 10 år i revision i Vejle og Horsens, før han blev ansvarlig for regnskab i bogbinderivirksomhed i Vejle og endte som CFO i et datterselskab i Frankrig og CEO for moderselskabet i Vejle. Siden da headhunter i to selskaber i Vojens og Århus, før han starter i et internationalt headhunterfirma i 2001 som headhunter, siden partner og sidst senior partner. I 2010 stiftede han ESBEESHEADHUNTING.

Søren Bøge Sørensen er medstifter af og CEO i COMPAR.dk, som tager sig at partnerjobs via TalentWorkProgramme® med 100 % garanti. 

Søren Bøge Sørensen er endelig formand for bestyrelsen på Bøgevangskolen, Vejle, som er en skole for unge med særlige behov. 

Specialiteter: Bestyrelsesudvikling, headhunting af direktion (CEO, CFO, COO, CSO, CIO, CTO, CLO), audiologi, salg, revision, regnskab, patentagenter, produktion, ASICs, Engineering, Project Management, plastsprøjtestøbning og - maskiner, SW og HW, Renewable Energy, Clean Tech og Defence & Security. International headhunting.

Kontakt Søren Bøge Sørensen for yderligere drøftelse på mobil +45 2027 4666 eller e-mail sbs@esbeesheadhunting.com

Se på Søren Bøge Sørensens LinkedIN profil

ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com