Søren Bøge Sørensen har 21+ års erfaring med headhunting til både nationale og internationale  virksomheder. Mere her.
 

 

 

Rikke Ervø

“Et samarbejde om mine drømme og min fremtid”

Mit første møde med Søren Bøge Sørensen var meget uformelt. Samtalen var ikke decideret jobrelateret, men var i højere grad en samtale mellem to mennesker hvor vi talte om en række forskellige emner.

Næste møde, hvor Søren gennemførte et adfærdstest, foregik lige så uproblematisk som det første møde.

Den stilling jeg blev præsenteret for var indenfor et relativt ukendt område, jeg ikke havde arbejdet med før. Jeg oplevede, at Søren løftede sin vurdering af mig ud af en foruddefineret spørgeramme og ind i en 360 graders afdækning, omfattende udover mine faglige kompetencer mange andre relevante aspekter.

I stedet for at stirre sig blind på de fagspecifikke krav i stillingsbeskrivelsen, oplevede jeg, at Søren balancerede såvel faglige som personlige aspekter i forhold til stillingsbeskrivelsen. Søren fandt i sin udredning nye vinkler og tilgange der resulterede i, at jeg fik mit drømmejob og virksomheden fik en medarbejder, der udviklede stillingen både fagligt og organisatorisk.

Det der gør Søren meget særegen er, at han ikke putter folk i kasser og følger en ensartet rekrutteringsmodel. Han har en personlig indgangsvinkel til tingene og ser nye muligheder. Samtidig med det personlige og jordnære er han meget fagligt kompetent. Det oplevede jeg i høj grad ved vores forskellige samtaler.

Det har hele vejen igennem været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med Søren. For det har i høj grad været et samarbejde om min fremtid og mine drømme. For mit arbejde er en meget vigtig del af mit liv.

Jeg har senere været i dialog med Søren omkring min fremtid. Søren er god til at se hele vejen rundt og komme med input.

Rikke Ervø arbejder idag som PLM Program Manager for Design Tools i FLSmidth.
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com