Søren Bøge Sørensen har 21+ års erfaring med headhunting til både nationale og internationale  virksomheder. Mere her.
 

 

 

Panayotis hjulpet til professionel bestyrelse

 
ESBEES HEADHUNTING har rådgivet den førende brude- og festkjoleleverandør i Jylland, Panayotis ApS, i forbindelse med at få tilført en ny bestyrelsesformand.

Michael Panayotis: Vi har i det seneste år været i gennem en turnaround som vi nu kan se har givet pote og resultaterne er begyndt at vise sig med stigende overskud til følge. Derfor tænker vi naturligt på at blive endnu bedre og i den forbindelse har vi haft drøftelser med ESBEES Headhunting, der tillige har hjulpet andre virksomheder i vort netværk, om at få tilført nye kompetencer, indgangsvinkler, netværk og viden.

Søren Bøge Sørensen, ESBEES HEADHUNTING: Opgaven er løst som en normal rekrutteringsopgave med henblik på netop at få tilført den rigtige viden til at understøtte virksomhedens udvikling fremover. Vi præsenterede fire kandidater hvoraf én har takket ja til at påtage sig opgaven.

Michael Panayotis: Jeg har været særdeles tilfreds med forløbet og løsningen af opgaven. Jeg var overrasket over at møde fire utroligt dygtige kandidater samt at disse var interesseret i min lille forretning.

Michael Panayotis fortsætter: Det er måske atypisk for en så lille virksomhed som os at entrere med et headhunterfirma men vi har ambitioner og så må vi handle derefter. Jeg kan anbefale at tage springet – det er ikke så slemt som man tror at blive kigget over skulderen.

For reference ring til Michael Panayotis på mobil 5337 3907 og/eller Søren Bøge Sørensen på +45 2027 4666 for yderligere informationer.
 
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com