Headhunter/CEO Søren Bøge Sørensen

Søren Bøge Sørensen har mere end 19 års erfaring i at finde de rette kompetencer til vore kunder, som både er internationale koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder. Læs mere her.

Lars Peter Jensen

Lars Peter Jensen har gjort karriere i forsvaret som reserveofficer siden 1978 og er i dag OberstLars Peter Jensenløjtnant og Chef for LFA 1 (Lokal Forsvars Afsnit) ved Totalforsvars-regionsyd. Han har blandt andet været på international mission som enkeltmand i Irak da krigen brød ud i 2003- 2004 derudover været med i NRF 14 (Nato Response Force).

Civilt har han haft stillinger på højeste taktiske og strategiske niveau i Dansk Supermarked, TDC, JYSK samt et internationalt headhunterfirma inden han i 2008 startede JensenAdvice med hoved- fokus på effektiv og professionel rekruttering af de helt rigtige kompetencer til såvel danske som internationale virksomheder.

Det strategiske samarbejde med ESBEES Consulting omkring at finde dygtige kandidater til forsvarsindustrien er en naturlig udvikling og vi vil slå 2 fluer med et smæk, nemlig at bruge Lars Peter Jensens store viden fra hans militære karrierer og kombinere denne viden med Søren Bøge Sørensen's hands-on headhuntererfaring fra konkrete nationale og internationale opgaver inden for forsvarsindustrien. På den måde sørger vi for, at du får det helt rigtige hold som sikrer din virksomheds fremtid og realisering af de strategiske mål.

Kontakt headhunter Lars Peter Jensen på mobil +45 2121 0158 eller e-mail lpj@jensenadvice.dk. Se JensenAdvice' hjemmeside på www.jensenadvice.dk

 

ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com