Tor Beltov, Senior Change Manager, EADS Cassidian Ltd, Riyadh, KSA

“Hvis jeg siger Riyadh, hvad siger du så?”

På det spørgsmål svarede jeg: ”Langt væk og midt ude i ørkenen.” Det var på den måde jeg blev kontaktet af CEO og headhunter Søren Bøge Sørensen fra ESBEESCONSULTING første gang.
 
Søren kaldte mig til en personlig samtale. Han havde en evne til at beskrive jobbet og kravene på en meget uformel og jordnær måde. Han var også åben omkring kontrakten og hvad man kunne tillade sig.
 
Jeg har oplevet at Søren har fulgt mig gennem hele processen fra den indledende kontakt, over de tidlige interview og frem til den afsluttende samtale med min nuværende chef. Jeg blev undervejs i forløbet holdt underrettet og involveret i processen, hvor jeg oplevede at mine krav blev behandlet professionelt med integritet.

Under hele forløbet - også efter jeg er kommet på plads i Riyadh – har Søren Bøge Sørensen løbende fulgt op på forholdene. Det giver helt klart et indtryk af, at jeg ikke er ladt alene. Under forløbet har jeg aldrig været i tvivl om, at Søren var ”min mand”.

Jeg vil til enhver tid anbefale ESBEESCONSULTING og Søren Bøge Sørensen. Søren putter ikke kandidaterne i kasser, uden at se de skæve muligheder i folks forskellige baggrunde og ser hele tiden nye løsninger. Det er jeg et godt eksempel på. For de fleste i EADS har en baggrund i militæret eller politiet, hvor jeg har en helt anden baggrund med en akademisk uddannelse.

Sådan udtrykker den danske Senior Change Manager Expert, Tor Beltov i den private sikkerhedskoncern, EADS Cassidian Ltd., i Riyadh i Saudi-Arabien, erfaringerne med Søren Bøge Sørensen fra ESBEESCONSULTING.

ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com