Søren Bøge Sørensen har 21+ års erfaring med headhunting til både nationale og internationale  virksomheder. Mere her.
 

 

 

Headhunting med hjerte og hjerne

ESBEESHEADHUNTING engagerer sig med hjerne og hjerte i vore kunders virksomhed og situation.
 
Kun via dyb indsigt og indlevelse kan vi tilføre merværdi der bringer din virksomhed mod nye mål.
 
 
 
Hjerte står for: empati, indlevelse i hverdagen, indsigt i mennesket, værdier og ærlighed, loyalitet, beslutninger i øjenhøjde, omtanke og nærvær, god proces og oplevelse, mennesker i balance, gode holdninger og positiv tilgang, bæredygtige resultater.

Med hjerte sætter vi os ind i de menneskelige egenskaber der understøtter og udvikler virksomhedens kernekompetence. Vi tager udgangspunkt i forståelsen for samspillet mellem mennesket og virksomheden som for eksempel værdier, loyalitet og gode holdninger. 
 
 
 
 
Hjerne står for:  Talent spotting/vinders DNA, kvalificering, dokumentation og erfaring, rådgivning og forretningsudvikling, faglig indsigt, grundighed og høj kvalitet, diskretion, overblik, netværk, analyse, garanti, agerer og er hurtige.

Med hjerne måler vi kandidaternes talent i forhold til virksomhedens behov i form af dokumentation for uddannelse, opnåede resultater, erfaringer og referencer.

Med hjerte og hjerne er vi de bedste til at matche kandidaten med virksomheden så virksomhedens kernekompetence udvikles og fastholdes gennem bæredygtige resultater.
 
 
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com