Ole Bitsch

Ole Bitsch - seniorkonsulent - skoleafdelingenOle Bitsch har baggrund i læreruddannelsen og har siden 1974 beskæftiget sig med undervisning og skoleledelse og har en mangeårig karriere indenfor specialskoleområdet og har en stor viden om etablering og udvikling af rammerne for børn og unge med specielle behov. 
 
Ole har en fortid i Skolehjemmet ved Vejle Fjord og sidst i 16 år forstander for Bøgevangskolen, som er en husholdningsskole med botræningskursus hvor Ole har udviklet denne fra økonomisk ruin til en formuende skole med godt afsæt for fremtidens udvikling af unge mennesker med specielle behov. Skolen fremstår som en moderne Fri Fagskole der tilbyder STU-uddannelse og som siden årtusindskiftet har haft fuldt hus.
 
Ole byder ind og kan tilføre viden i processen med at sammensætte et godt ledelsesteam samt udvikle bestyrelsen for skolen. Med andre ord kan Ole tilføre viden, der udvikler din skole frem mod overskud på driften og dermed udvikling af formuegrundlaget. Vi tilfører viden på at finde kandidater, der udvikler din skole mod nye, strategiske mål.
 
Kontakt Ole Bitsch for en uforbindende snak på mobil +45 2927 7844 eller e-mail ob@esbeesheadhunting.com 
ESBEES HEADHUNTING | Mørupvej 16, 7183 Randbøl - Denmark | Tlf.: +45 2027 4666 | sbs@esbeesheadhunting.com